İçeriğe atla
Amerika ve Tüm Avrupa Ülkelerinde $50 Üzeri Ücretsiz Kargo
Gümrüksüz Kapıya Teslimat

Blog

Juniper Tepesi: Memphis Ward'ın Çılgınca Macerası

tarafından İbrahim Balkıç 08 Mar 2024

Memphis Ward'ın Yeni Başlangıcı: Quincy, Montana

Memphis Ward; hayatının dönüm noktasında, yeni doğmuş bebeğiyle birlikte Quincy, Montana'ya taşınır. Geçmişini geride bıraktı ve oğlu adına daha iyi bir gelecek arayışına girdi. Hikaye de aslında çıkmış olduğu bu yolculuğu anlatmaktadır. Memphis Ward’ı Juniper Tepesi'nde heyecan dolu bir maceraya beklemektedir.

Yeni Bir Hayat, Yeni Bir Başlangıç: The Eloise Oteli ve Knox Eden

Memphis, The Eloise Oteli'nde temizlikçi olarak iş bulduğu sıralarda hayatının en zor günlerinden geçmektedir. Dolayısıyla garajın üstündeki çatı katı bir dairede kalmaya başlar. Tam da bu esnada dünyasını tamamen değiştirecek olan Knox Eden hayatına girer. Ayrıca Knox Eden bu zamana kadar karşılaştığı en çekici adamdır. 

Tutkulu Bir Aşkın Doğuşu: Memphis ve Knox'un Hikayesi

Memphis, elinde olmadan Knox Eden'in çekiciliğine kapılır. Böylece aralarında tutkulu bir aşk  başlar. Ancak geçmişleri üzerinden bu aşka engeller çıkmaya başlar. Memphis, bu evrede geçmişiyle yüzleşerek geleceğe doğru adımlarını kararlılıkla atmaya çalışır.

Juniper Tepesi: Edens Serisi'nin Başlangıcı

Juniper Tepesi, Edens Serisi'nin ilk kitabıdır. Memphis’in cesur yeni hayatını konu alan bu kitap okuyucuları aşk dolu bir maceraya sürüklüyor. Juniper Tepesi, unutulmayacak karakterleri ile heyecan veren bir romandır.

Juniper Tepesi'ni Keşfedin ve Maceraya Katılın

Juniper Tepesi, heyecan verici bir aşk hikayesi ve unutulmaz karakterlerle dolu bir roman. Ana karakterlerden olan Memphis ve Knox'un tutkulu hikayesine tanıklık etmek için hemen okuyun. Böylece Edens Serisi'nin ilk adımını atmış olun. Juniper Tepesi'ni şimdi www.dunyadakitap.com adresinden satın alabilirsiniz.

Kitaplar dünyanın her yerine ortalama 4 gün içerisinde teslim edilir. İlk siparişinize özel %10 indirim sizi bekliyor. Şimdi alışveriş yapın: www.dunyadakitap.com

Önceki Gönderi
Sonraki Gönderi

Abone olduğunuz için teşekkürler!

Bu e-posta zaten kayıtlı!

Görünümü satın al

Seçenekleri Seçin

Seçeneği Düzenle
Stok Bildirimi
this is just a warning
Giriş Yap
Alışveriş Sepeti
0 öğeler

Çıkmadan önce...

İlk siparişinizde 10% indirim

10% off

İlk siparişinizde %10 indirim kazanmak için ödeme sırasında aşağıdaki kodu girin.

HOSGELDIN

Alışverişe Devam Et